Kontakt

Kontaktinformation, adresser och kontor.

För kontakt använd e-post (se nedan).

info@rentateam.se

Vi svarar på frågor och välkomnar feedback per e-post. Observera att vi endast kan garantera svar på kontorstid och under vardagar. Räkna med att det tar mellan 7 och 11 arbetsdagar innan du får svar på dina förfrågningar.

Under 2017 och 2018 kommer vi att fortsätta jobba med löpande uppdateringar av materialet på vår site, inkom gärna med synpunkter via e-brev (eller ring).

Har du specifika frågor om kvalitetsledning och organisationer vänd dig till ditt närmaste kontor. Har du specifika frågor om läkemedelspreparat, analgetika eller andra smärtstillande preparat rekommenderas att du vänder dig till lämplig myndighetsinstans eller privatinstans. FASS har fördjupad information om alla läkemedel som saluförs på svenska marknaden. Detta kan vara specifik information kring smärtstillande läkemedel så som paracetamol (Alvedon, Citodon och Panodil) eller andra typer av SNRI-preparat. För förfrågningar kring naturläkemedel och närliggande områden som till exempel kosttillskott, omega 3, omega 6 och andra tillskott, vänd dig till de resurser som finns listade här på sajten.

Arbetar du som sköterska, må det vara undersköterska eller sjuksköterska, finns det relativt uppdaterad information att inhämta på vår nya sajt. Det kan till exempel handla om miljöledning (enligt den internationella standarden ISO 14001) inom din organisation, eller kvalitetsledning enligt den internationella standarden ISO 9001. Det kan också handla om specifika frågor gällande senaste bestämmelserna kring administration av smärtstillande analgetika. Till exempel supergrupperna paracetamol, ibuprofen, diklofenak (Voltaren) eller acetylsalicylsyra.

Kvalitetskrav och informationspublicering går hand i hand och vi uppdaterar löpande information kring dessa områden här på vår sajt. Skulle du sakna någon särskild information är du välkommen att ta kontakt direkt med oss, eller genom något av våra ombud. Du kan kontakta oss här:

info@rentateam.se

Observera att det, speciellt under sommaren, kan dröja ett antal dagar, eller i värsta fall ett par veckor innan vi kan svara på din förfrågan, kommentar eller feedback. Vi hoppas på förståelse för detta och hoppas att du har tid att vänta. I övrigt så rekommenderar vi att du med specifika frågor kring smärtstillandeläkemedel tar kontakt med FASS.

www.rentateam.se